HomeInformatii BeneficiariManualul de identitate vizuala Regio

Manualul de identitate vizuala Regio

Manualul de identitate vizuala pentru Programului Operational Regional a fost elaborat pentru a sprijini Autoritatea de Management pentru POR , Organismele Intermediare si beneficiarii de finantare prin POR (autoritati locale, IMM-uri, ONG-uri si alte institutii) in indeplinirea masurilor de informare si publicitate de care acestea sunt responsabile.
Beneficiarii de finantare prin POR, conform prevederilor contractuale, au obligatia de a promova faptul ca proiectele sunt finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Regional.

Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CD-uri si DVD-uri), materiale audio-video, site-uri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare.
Autoritatea de Management pentru POR, Organismele Intermediare si beneficiarii trebuie sa aloce resursele financiare necesare pentru a aplica regulile de identitate vizuala.

Manual de identitate vizuală Regio, ediţia a IV-a (varianta consolidată, martie 2013)
Manualul de identitate vizuală Regio, ediţia a III-a (varianta consolidată martie 2012)
Grile de verificare MIV ed. III
Anexă MIV ed. III
Manualul de identitate vizuală Regio, ediţia a III-a (valabil pentru contractele de finanţare încheiate începând cu data de 15 septembrie 2010)
Manualul de identitate vizuală Regio, ediţia a II-a (valabil pentru contractele de finanţare încheiate până în data de 15 septembrie 2010)