HomePrezentare generala

Prezentare generala

Documente de programare

Scopul acestei sectiuni este de a oferi informatii necesare pentru a intelege in detaliu Programul Operational Regional si de a genera indirect cereri de finantare bune. Daca esti un potential solicitant, in aceasta sectiune vei gasi materiale ajutatoare, precum:

DOCUMENTUL DE PROGRAMARE SI DOCUMENTUL CADRU DE IMPLEMENTARE

Documentul de Programare pentru Programul Operational Regional este un document strategic in care se definesc contextul, obiectivele, structura, alocarea de fonduri pe axe prioritare, organismele relevante si procedurile interne ale Programului Operational Regional. A fost negociat si agreat cu Comisia Europeana.

Documentul cadru de implementare a POR (Programul Complement) este un document strategic care include toate detaliile relevante pentru domeniile cheie de interventie ale POR, precum sumele alocate proiectelor, criteriile de eligibilitate pentru solicitarea finantarii, proiectele eligibile etc.

Planul de Comunicare pentru Programul Operaţional Regional stabileşte liniile strategice pentru măsurile de informare şi publicitate care pot asigura o bună cunoaştere, în rândul grupurilor ţintă, despre POR şi despre contribuţia Uniunii Europene la dezvoltarea României.

Descarca documentele strategice privind POR:

POR-Document-de-programare-EN-Versiune-supusă-consultării-octombrie-2013.doc (581 downloads) POR-Document-de-programare-EN-modificat-2011.pdf (435 downloads) POR-Document-de-Programare-RO-iunie-2007.doc (455 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-februarie-2014.doc (463 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-octombrie-2012.doc (399 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-februarie-2012.doc (397 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-aug-2011.doc (411 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-dec-2010.doc (405 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-oct-2010.doc (400 downloads) POR-Document-cadru-de-implementare-versiunea-sept-2010.doc (404 downloads)